Triptold

Vind jouw perfecte rondreis.

Wij maken het mogelijk dat jij unieke rondreizen kunt boeken van reizigers zoals jijzelf en van jouw favoriete reisbloggers en instagrammers.
Zij hebben veel tijd, moeite en liefde gestoken in het samenstellen van de perfecte rondreis. Wij vinden dat hun rondreizen eenvoudig online geboekt moeten kunnen worden.
Hierdoor hoef je niet zelf op onderzoek uit om bijvoorbeeld de perfecte route te vinden. Dit is namelijk als gedaan door de reizigers. Ideaal toch?

Ontdek

unieke rondreizen met persoonlijke ervaringen van gepassioneerde reizigers.

Boek

eenvoudig jouw unieke rondreis zonder zelf elementen los te hoeven boeken.

Beleef

een onvergetelijke rondreis zonder gedoe en met 24/7 reisondersteuning.

Waarom Triptold?

Triptold is een community van mensen met een passie voor reizen. Samen creëren we het eerste platform waar rondreizen van ervaren reizigers eenvoudig geboekt kunnen worden. Onze leden hebben de rondreizen met liefde samengesteld en daadwerkelijk gemaakt. Op die manier weten we zeker dat onze boekers een onvergetelijke rondreis zullen maken.

Wat is Triptold?

Triptold is een plek die reizigers samenbrengt. Onze leden zijn ervaren reizigers die leven vanuit een koffer. Via Triptold delen zij persoonlijke ervaringen en aanbevelingen. Ontdek de mooiste rondreizen door hen gemaakt en gedeeld. Wij bundelen hun rondreizen tot compleet te boeken rondreizen. Dat bespaart jou veel tijd en moeite omdat alle elementen niet los geboekt hoeven te worden. Handig toch?


Wil je meer over ons weten?

Geen enkel probleem. We staan altijd open voor vragen of feedback.