Deel. Inspireer. Verdien.

Triptold is de plek waar gepassioneerde reizigers de meest unieke rondreizen delen en met boekingen geld verdienen.
Ontdek hoeveel jij zou kunnen verdienen

Aantal Dagen

Type rondreis

€166

Jouw potentiële verdiensten pér boeking

Aan de slag

Deel eenvoudig en gratis jouw eigen rondreis

Deel. Inspireer. Verdien.

Verdien tot honderden euro's per boeking

Waarom zou ik een rondreis delen?

Wat voor rondreis je ook wilt delen, met Triptold kun je gemakkelijk geld verdienen en reizigers bereiken die op zoek zijn naar unieke rondreizen om te boeken, zoals die van jou.

Krijg wat je verdient

Jij deelt een unieke rondreis en wij bundelen deze, zodat reizigers jouw rondreis compleet kunnen boeken. Door deze samenwerking wordt de opbrengst tussen jou en ons per boeking 50/50 gedeeld. Wel zo eerlijk.

Voor wie is Triptold?

Triptold is voor reizigers die zelf een unieke rondreis hebben gemaakt en met hun rondreis geld willen verdienen door anderen te inspireren.

Hoe Triptold Werkt

1

Deel jouw rondreis

Deel eenvoudig en gratis jouw rondreis op Triptold. Wordt een ware reisagent en maak andere reizigers enthousiast voor jouw rondreis. Vertel welke plaatsen je hebt bezocht, welke accommodaties, activiteiten en deel ervaringen. Deel je mooiste foto's en laat zien wat andere reizigers kunnen verwachten wanneer zij jouw rondreis boeken.

2

Wij bundelen jouw rondreis

Nadat jij een rondreis hebt gedeeld gaan wij aan de slag om deze te bundelen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de juiste vluchten en bundelen de door jou ingevulde accommodaties en vervoer. Hiermee besparen we andere reizigers de moeite om alle onderdelen los te boeken en zorgen we dat zij jouw unieke rondreis eenvoudig kunnen boeken.

3

Verdien bij elke boeking

Dit is het meest unieke aan Triptold. Wij betalen namelijk bij elke boeking van jouw rondreis een deel van de opbrengst aan jou uit. Dit kan oplopen tot honderden euro's per boeking waardoor jij eenvoudig geld kunt verdienen met rondreizen.

Veelgestelde vragen

Je hoeft een rondreis slechts 1 keer te delen om met meerdere boekingen te kunnen verdienen. Nadat jouw rondreis op Triptold staat hoef je er niks meer aan te doen, je creëert als het ware een passief inkomen. Zorg dus dat je een geweldige rondreis deelt om zoveel mogelijk boekingen én inkomsten te krijgen. Wellicht voor jouw volgende avonturen.

Je kunt jouw rondreizen delen zo lang de reis meer dan drie bezochte plaatsen bevat. Dat is onze definitie van een rondreis. Daarbij dient er bij elke plaats een foto, beschrijving en accommodatie worden toegevoegd. Makkelijk toch?

In principe hoef jij daarna niks meer te doen. Wij zorgen dat jouw rondreis wordt gezien door reizigers die op zoek zijn naar unieke rondreizen. We zien overigens wel dat onze leden hun rondreizen zelf ook fanatiek delen op sociale media om op deze manier meer potentiële boekers te bereiken, en dus inkomsten.

Onder elke rondreis die je deelt staat jouw profiel weergegeven. Hierin staat onder andere jouw reisblog (indien door jouw ingevuld) zodat mensen kunnen doorklikken om jouw reisblog te bezoeken. Je kunt de url van jouw eigen blog invullen op je profielpagina.

Wat gaaf! Voor ervaren reizigers als jij is Triptold de ideale plek. Om de kans op boekingen te vergroten raden wij aan om bij wereldreizen je rondreis op te delen. Bijvoorbeeld per 2 of 3 landen zodat andere reizigers jouw rondreis eerder zullen boeken.

Wij willen het grootste sociale platform worden gespecialiseerd in rondreizen. Hierdoor is Triptold er voor elke reiziger. Van reizigers die luxe rondreizen maken in Europa tot backpackers in Azië. Iedereen die een unieke rondreis heeft gemaakt kan deze eenvoudig en gratis delen op Triptold.

Klaar om jouw rondreis te delen?

Aan de Slag