Deel. Inspireer. Verdien.

Aan de slag Dit kan jij verdienen

Rondreis Delen

Wat voor rondreis je ook wilt delen, met Triptold kun je gemakkelijk geld verdienen en reizigers bereiken die op zoek zijn naar unieke rondreizen om te boeken, zoals die van jou. Een rondreis delen is volledig gratis. In een aantal eenvoudige stappen helpen we je om samen jouw rondreis te delen. Onze Triptold-leden delen hun rondreizen om:

 • Extra geld te verdienen
 • Andere reizigers te inspireren
 • Om hun reisblog onder de aandacht te brengen
 • Hun rondreis op een mooie manier vast te leggen
 • Meld je aan en wordt een Triptold-lid. Vervolgens kan je beginnen met het delen van jouw eigen rondreis in drie simpele stappen. Wil je hier meer over te weten komen? Kijk op onze 'Hoe het werkt' pagina. Ben je klaar om je rondreis te delen? Aan de slag.

  Wij willen het grootste sociale platform worden gespecialiseerd in rondreizen. Hierdoor is Triptold er voor elke reiziger. Van reizigers die luxe rondreizen maken in Europa tot backpackers in Azië. Iedereen die een unieke rondreis heeft gemaakt kan deze eenvoudig en gratis delen op Triptold.

  Je kunt jouw rondreizen delen zo lang de reis meer dan drie bezochte plaatsen bevat. Dat is onze definitie van een rondreis. Daarbij dient er bij elke plaats minimaal één foto, beschrijving en accommodatie worden toegevoegd. Makkelijk toch?

  Nadat je jouw rondreis succesvol hebt gedeeld met ons, gaan wij druk aan de slag om deze te bundelen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor de juiste vluchten en bundelen de door jouw ingevulde accommodaties en vervoer. Binnen enkele dagen krijg je bericht van ons dat jouw rondreis op Triptold.com is geplaatst.

  Een rondreis delen doe je in een paar simpele stappen. Komt er tijdens het delen iets tussen of wil je gedurende je rondreis al beginnen met delen? Geen probleem, je kunt tussentijds je rondreis opslaan en later hervatten.

  In principe hoef jij daarna niks meer te doen. Wij zorgen dat jouw rondreis wordt gezien door reizigers die op zoek zijn naar unieke rondreizen. We zien overigens wel dat onze leden hun rondreizen zelf ook fanatiek delen op sociale media om op deze manier meer potentiële boekers te bereiken, en dus inkomsten.

  Geld verdienen

  Dit hangt af van de rondreis die je deelt. Denk bijvoorbeeld aan het aantal dagen, de vliegafstand en of het een budget rondreis is of juist een luxe rondreis. Gemiddeld zul je tussen de €100 en €200 per boeking verdienen. Bekijk hier hoeveel jij kunt verdienen met jouw rondreis.

  Je hoeft een rondreis slechts 1 keer te delen om met meerdere boekingen te kunnen verdienen. Nadat jouw rondreis op Triptold staat hoef je hier niks meer aan te doen. Dat doen wij.

  Zorg dus dat je een geweldige rondreis deelt om zoveel mogelijk boekingen én inkomsten te krijgen. Wellicht voor jouw volgende avonturen.

  Jij deelt een unieke rondreis en wij bundelen deze, zodat reizigers jouw rondreis compleet kunnen boeken. Door deze samenwerking wordt de opbrengst tussen jou en ons per boeking 50/50 gedeeld. Wel zo eerlijk.

  Je kan jouw startcommissie van 25% dus opbouwen tot maar liefst 50%. Dit kan je op de volgende twee manieren doen:

  1. Je commissie stijgt met 10% bij elke rondreis die je deelt.

  2. Je commissie stijgt met 5% wanneer een vriend via jouw unieke uitnodigingslink een rondreis deelt.

  Nadat jouw rondreis is geboekt wordt de opbrengst ervan verdeelt. Jouw deel zal binnen 30 dagen na de definitieve boeking worden overgeschreven op je bankrekening.

  Wat gaaf! Voor ervaren reizigers als jij is Triptold de ideale plek. Om de kans op boekingen te vergroten raden wij aan om bij wereldreizen je rondreis op te delen. Bijvoorbeeld per 2 of 3 landen zodat andere reizigers jouw rondreis eerder zullen boeken.

  Profiel

  Onder elke rondreis die je deelt staat jouw profiel weergegeven. Hierin staat onder andere jouw reisblog (indien door jouw ingevuld) zodat mensen kunnen doorklikken om jouw reisblog te bezoeken. Je kunt de url van jouw eigen blog invullen op je profielpagina.

  Ga naar www.triptold.com en klik op Aanmelden als je nog geen Triptold-account hebt.

  Je kunt je aanmelden met je E-mailadres, je Facebook-account of met je Google-account. Aanmelden en het aanmaken van een Triptold-account is volledig gratis.

  Wanneer je een uitgebreid profiel hebt, zorgt dit voor persoonlijkheid. Ook raden wij aan om een korte omschrijving van jezelf in te vullen. Hoe completer je profiel, hoe meer boekingen je kunt verwachten. Wanneer je via je google- of facebook-account inlogt wordt deze autamtisch overgenomen.

  Geen probleem, je kan eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken door op 'Wachtwoord vergeten' te klikken.

  Je kunt je account annuleren door Triptold te mailen naar [email protected]. Zodra je account is geannuleerd zullen jouw rondreizen niet meer zichtbaar zijn op Triptold.com en kan je hiermee geen geld meer verdienen.

  Heb jij zelf een unieke rondreis gemaakt?


  Staat je vraag er niet bij?