Rondreis Colombia

Caribisch Colombia

Individuele Rondreis 15 dagen 5 plaatsen

Over deze rondreis

Colombia is het land van alle seizoenen, het hele jaar door. Dat komt omdat dit land door de grote diversiteit in hoogte, veel verschillende landschappen heeft. Je hebt er droge woestijn, tropisch bosgebied, sneeuw in de bergen tot aan caribisch witte zandstranden! Tel hier de gastvrijheid en vriendelijkheid van de inwoners bij op, de gezelligheid van Spaanstalige muziek en lekker eten en je hebt alle ingrediënten voor een topvakantie!

#Actief#Avontuur#Bosrijk#Budget#Cultuur#Stadsleven#Strand#Tropisch#Relax

Hoogtepunten

Wij zorgen dat de belangrijkste hoogtepunten van jouw rondreis worden getoond om jouw rondreis nóg aantrekklijker te maken.

El Peñón

Cartagena

Taganga Beach

Inclusief

Wij bundelen alle componenten uit jouw rondreis zodat potentiële boekers jouw unieke rondreis in 1 keer kunnen boeken.

 • 2 nachten in Hotel Virrey Park (of vergelijkbaar) in Bogota
 • 2 nachten in Hostal Estrella de Agua (of vergelijkbaar) in Salento
 • 3 nachten in Hotel Casa La Fleur (of vergelijkbaar) in Medellín
 • 4 nachten in Casa Baloo (of vergelijkbaar) in Taganga
 • 2 nachten in Tablada Hotel Boutique (of vergelijkbaar) in Cartagena
 • Ontbijt in alle accommodaties
 • Vervoer tussen plaatsen
 • Heenvlucht naar Bogotá
 • Terugvlucht vanaf Cartagena

Reisprogramma

Dag 1 - 3: Bogota

Bogotá is groot en hoog! Dit betekent dat je hier best een truitje in kunt pakken want het is hier niet altijd heel warm. In Bogotá wonen zo'n 9 miljoen mensen, er is dus echt veel te doen voor meerdere dagen vermaak. Een van de letterlijke hoogtepunten is de berg Monserrate in de wijk La Candelaria beklimmen. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over deze miljoenenstad. Tip; we zijn via de trappen omhoog gelopen en terug met het treintje(of kabelbaan) naar beneden. Mocht je minder inspanning willen, is het handig dit om te draaien :-). Ik heb me in Bogotá (en in heel Colombia) geen moment onveilig gevoeld, maar er zijn mindere wijken, zoals in iedere grote stad. De oostkant van de stad met de wijken Usaquen en Chapinero zijn zeer Westers en heel veilig. In de wijk La Candelaria zijn de meeste bezienswaardigheden en musea. In deze wijk is ook enorm veel streetart in de vorm van prachtige graffiti te vinden. Bogotá is kortom een stad waar je makkelijk 3 dagen kunt vermaken.

Inclusief

Hotel Virrey Park

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 15:00
 • Check-out Tot 12:00
 • Adres Cra 15 # 87 - 94, Chapinero, 110221 Bogotá, Colombia
Lees meer Hotel Virrey Park
Dag 4 - 5: Salento

Salento staat bekend om zijn koffie, en niet voor niets! Je kunt hier zo veel ondernemen, dat je hier makkelijk ook veel langer kunt blijven. Dé actie vindt echter niet plaats in Salento, maar in het oerwoud. Het beste is om hiervoor ('s ochtends op tijd) naar het dorpsplein te lopen. Salento is overigens heel klein, dus dat is niet te missen. 's avonds is er naast de leuke straatjes en restaurantjes ook nog een lokale sport te beoefenen. Tejo! In meerdere bars is dit spel te spelen waarbij je met een loden bal in een bak met klei moet gooien. Dit klinkt niet spectaculair, maar dat wordt het wel wanneer er buskruit in deze bak ligt. Zodra je een ontploffing hoort, scoor je punten!

Inclusief

Hostal Estrella de Agua

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 13:00 - 00:00
 • Check-out Vanaf 10:00 - 11:00
 • Adres Carrera 5 # 6-24, 631020 Salento, Colombia
Lees meer Hostal Estrella de Agua
Dag 6 - 8: Medellín

Er wordt/is veel geschreven over deze stad. Een roerig verleden en toekomst heeft deze stad dan ook zeker! Hometown van Pablo Escobar en dat is aan veel dingen te merken. Zo kun je hier meerdere tours boeken waarbij je zijn huizen, schuilplaatsen etc. bezoekt. Wat ook een absolute must is, is het nemen van de kabelbaan. Omdat metro te duur was en de stad toch de armere wijken met de stad wilden verbinden, werd er een kabelbaan aangelegd zoals je deze gewend bent in wintersportgebieden. Het is ontzettend leuk om vanuit de kabelbaan naar de mensen en huizen te kijken en je hebt hier een heel mooi uitzicht! Blijf je zitten in de kabelbaan over de heuvel, kom je in een natuurpark waar je mooi rond kunt lopen. In de binnenstad is er uiteraard ook van alles te zien, met als hoogtepunt het Fernando Botero plein. Niet ver van Medellin ligt het plaatsje Guatape. De hoofdattractie van dit mini dorpje is een gigantische rots, "El Penol''. Het is een hele klim om deze 700 traptreden te beklimmen, maar wat een uitzicht en natuur! Het dorpje zelf is overigens ook heel leuk om te bezoeken. Schattige kleine gekleurde huisjes overal!

Inclusief

Hotel Casa La Fleur

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 15:00 - 23:30
 • Check-out Vanaf 07:00 - 12:00
 • Adres El Poblado Carrera 35 # 7 -72, El Poblado, 050001 Medellín, Colombia
Lees meer Hotel Casa La Fleur
Dag 9 - 12: Taganga

Taganga ligt net boven de stad Santa Marta. Hoewel dit een flinke (en ik meen de oudste van Colombia) stad is, vonden we er niet veel bijzonders aan. Des te leuker is het surfer/backpackersdorpje Taganga! Taganga ligt pal naast het Tayrona National Park. In dit park wonen nog echte inheemse indianen en herbergt enorm veel verschillende soorten dieren en planten. Een dagtrip naar Tayrona park waar letterlijk de apen over je heen slingeren en waar vlinders zo groot als je hand om je heen vliegen is een absoluut hoogtepunt. Net nadat je bezweet door de hoge luchtvochtigheid er voorzichtig klaar mee bent, kom je aan op het strand. Een heerlijke verfrissende duik en terug met de tailboat zodat je het stuk niet meer terug hoeft te lopen.

Inclusief

Casa Baloo

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 13:00 - 21:00
 • Check-out Vanaf 11:00 - 12:00
 • Adres Carrera 2 # 18, 470001 Taganga, Colombia
Lees meer Casa Baloo
Dag 13 - 15: Cartagena

Cartagena is een van de oudste steden met een prachtige stadskern achter de stadsmuren. Deze stad is door de jaren heen vaak veroverd geweest door piraten en is ter vergelijking met andere Colombiaanse steden erg rijk. Te vergelijken met Zuid-Spaanse steden vind je hier schitterend gekleurde huizen, met enorm veel gezellige restaurantjes en marktjes. Direct aan de Caribische Zee kun je hier zelfs ook nog ter verkoeling het strand opzoeken, want het is hier warm! Vanaf Cartagena vlieg je terug naar Nederland.

Inclusief

Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Parkeergelegenheid
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 15:00 - 00:00
 • Check-out Tot 12:00
 • Adres San Diego Cll 37 # 761, San Diego, 130001 Cartagena de Indias, Colombia
Lees meer Casa de la Tablada Hotel Boutique by HMC
Kaart

Extra informatie

De voordelen van Triptold
 • Gedeeld door ervaren reizigers, Nico is er geweest!
 • Elke rondreis is een grote review van reizigers zoals jijzelf.
 • Boek eenvoudig jouw rondreis voor een scherpe prijs. Zonder gedoe.
Optioneel bij te boeken

Betaling

Zodra je vrijblijvend jouw wensen en gegevens hebt ingevuld gaan wij op zoek naar de beste prijs voor jouw onvergetelijke rondreis. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een offerte op maat. Voldoet de prijs aan je verwachtingen dan kan je eenvoudig de betaling voldoen met een betaalmethode naar wens.

Aanvullend

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Triptold zijn van toepassing op deze rondreis.

Exclusief

Alle rondreizen zijn inclusief de benoemde onderdelen onder het kopje 'Inclusief' bovenaan deze pagina. Onderdelen die hier niet worden benoemd zijn niet inbegrepen bij de getoonde prijs.

Eenpersoonstoeslag

Indien je alleen reist betaal je een toeslag, dit verschilt per rondreis en is o.a. afhankelijk van de reisperiode en reisduur.

Vergelijkbare Accommodatie

Verblijf je in een vergelijkbare accommodatie, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten.

Prijsaanvraag

Bij het aanvragen van de prijs dien je de gewenste vertrekdatum in te vullen evenals een klein aantal persoonlijke gegevens. Op alle informatie die je verstrekt is ons privacybeleid van toepassing. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reisvoorstel op maat.

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Gemaakt door Nico  

Samen met mijn vriendin hebben we inmiddels aardig wat reizen gemaakt en zijn we steeds op zoek naar nieuwe bestemmingen. Inmiddels hebben we 44 verschillende landen bezocht en counting! Via sites als deze doen ook wij constant nieuwe inspiratie op, om vervolgens weer meer van de wereld te ontdekken.

Dordrecht, Nederland

   

€1.239,00

per persoon vanaf · gebaseerd op 2 personen