Rondreis Slovenië

Hiken in het prachtige Slovenië

Individuele Rondreis 28 dagen 6 plaatsen

Over deze rondreis

Slovenië is booming de laatste jaren en dat is geheel terecht! Wat een prachtig en veelzijdig land is dit. Als je de welbekende hikes (en die zijn uiteraard niet voor niets zo bekend) wilt combineren met hikes waarbij je een stuk minder mensen tegenkomt is deze rondreis precies wat je zoekt. En met een handige planning zijn ook de drukbezochte wandelingen véél rustiger. Je kunt met deze rondreis rekenen op bergpassen, meren, steden, dorpen, wijngaarden, rivieren, bossen en prachtige bergwandelingen. Tijdens deze rondreis overnacht je bij accommodaties die bijna allemaal in of vlakbij het Triglav National Park liggen. Hier kun je prachtig wandelen, of kiezen uit één van de vele andere outdooractiviteiten. Kortom, Slovenië is het perfecte land voor een actieve outdoorvakantie! Ontdek dit kleine, veelzijdige land nu zelf en je gaat er vanzelf van houden.

#Actief#Avontuur#Bergen#Historisch#Natuur#Hiken

Hoogtepunten

Wij zorgen dat de belangrijkste hoogtepunten van jouw rondreis worden getoond om jouw rondreis nóg aantrekklijker te maken.

Velika Korita

Laghi Fusine

Bohinj

Vipapa Vallei

Inclusief

Wij bundelen alle componenten uit jouw rondreis zodat potentiële boekers jouw unieke rondreis in 1 keer kunnen boeken.

 • 4 nachten in Youth Hostel Barovc (of vergelijkbaar) in Gozd Martuljek
 • 6 nachten in Apartment Šavli (of vergelijkbaar) in Soča
 • 3 nachten in Room Leban (of vergelijkbaar) in Šempas
 • 5 nachten in Apartments Bobi (of vergelijkbaar) in Tolmin
 • 5 nachten in Garni Hotel Jadran (of vergelijkbaar) in Lesce-Bled
 • 4 nachten in Guesthouse S (of vergelijkbaar) in Luče
 • 16x ontbijt in de accommodatie
 • Huurauto
 • Retourvlucht Ljubljana

Reisprogramma

Dag 1 - 5: Gozd Martuljek

Op deze eerste plek val je direct met je neus in de boter. Wat is het hier prachtig!
Dag 1: Begin met de hike naar het drielandenpunt (Tromeja / Triple border route). Deze route start in het centrum van het kleine dorpje Ratece. Door het bos loop je naar de grens van Slovenië, Italië en Oostenrijk. Je hebt vanaf hier verre uitzichten op Oostenrijk, Italië en de bergen van Triglav National Park. De wandeling is 7 kilometer en je stijgt zo'n 650 hoogtemeters. Wanneer je terugkomt bij je auto, rij dan een klein stukje verder tot net over de grens met Italië. Daar vind je twee waanzinnig mooie meren met de naam Laghi di Fusine. Als je nog energie over hebt, kun je een wandeling maken van het eerste meer naar het tweede meer. Een fantastisch begin van je vakantie!

Dag 2: Vandaag gaan we naar de top van de Visevnik. Je start bij de grote parkeerplaats van Rudno Polje. Langs de skihelling loop je omhoog en verder volg je gewoon de bordjes. In de zomer loop je hier langs prachtige bloemen omhoog. Als je bovenop de top bent, heb je onder andere uitzicht op de Triglav, de hoogste berg van Slovenië. Vanaf de Visevnik kun je teruggaan naar het startpunt, maar je kunt ook nog verder lopen. Het wordt dan heerlijk rustig en je komt bijna geen mens tegen. Je loopt dan eerst naar Blejska koca en vanaf daar terug naar de parkeerplaats. Dit is echt een hele mooie toevoeging aan de route. In totaal loop je dan 15 kilometer en zo'n 900 hoogtemeters.

Dag 3: Deze dag staat in het teken van water! Vlakbij de accommodatie, aan de overkant van de brug, start de route naar de mooie watervallen van Gozd Martuljek. Stop zeker niet bij de eerste waterval, maar loop echt door naar de tweede. Die is spectaculair, want je kunt daar klimmen naar de voet van de waterval. Erg leuk om te doen! In totaal loop je zo'n acht kilometer en overbrug je 600 hoogtemeters.
Je hebt die dag nog genoeg tijd over voor minder inspannende dingen. Een aanrader is een bezoek aan Lake Jasna, een prachtig meer met rondom bergen. Wil je wat meer rust, ga daar dan 's morgens vroeg of 's avonds heen. Lake Jasna is prima te combineren met een bezoek aan Zelenci. Hier ontspringt de bron van de rivier de Sava, één van de grootste rivieren van Slovenië. Het water is hier prachtig blauw-groen je ziet het water letterlijk opborrelen vanuit de grond. Vanaf de uitkijktoren heb je het mooiste uitzicht.

Dag 4: Vandaag bezoeken we de hoogste bergpas van Slovenië en combineren dat met een schitterende wandeling. Op de slingerende bergweg naar de Vrsic-pas kom je vlák voor de pas de berghut Erjavceva Koca tegen. Hier start de wandeling naar Slemenova Spica, een bergwandeling met fenomenale uitzichten op de bergen rondom. Probeer tijdens de wandeling Heathen Maiden te ontdekken, een gezicht van een vrouw in de rotswand. De wandeling is 6 kilometer en ruim 400 hoogtemeters. Wanneer je 's middags terugkomt bij je accommodatie is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Pericnik watervallen. Wil je het mooiste licht, ga dan eind van de ochtend. Wil je rust, ga dan begin van de avond. Het leuke aan deze watervallen is dat het hooguit tien minuten lopen is en dat je áchter de spetterende waterval langs kunt lopen. Je wordt uiteraard wel nat :-).

Dag 5: Tijd om naar de accommodatie te gaan. Wanneer je daar naar toe rijdt, kun je ook altijd nog langsgaan bij Lake Jasna en wat langer stilstaan op de Vrsic-pas als het daar niet van gekomen was.

Inclusief

Youth Hostel Barovc

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 14:00 - 20:00
 • Check-out Vanaf 07:00 - 10:00
 • Adres Naselje Ivana Krivca 22, 4280 Kranjska Gora, Slovenië
Lees meer Youth Hostel Barovc
Dag 6 - 11: Soča

Dag 6: De nieuwe accommodatie is vlak naast één van de mooiste bezienswaardigheden van de rivier Soca, namelijk 'Velika korita'. Je ziet hier een prachtige 750 meter lange kloof en de kleur van het water is niet te vangen in foto's, zó blauw. Het is schitterend en heel leuk om langs te lopen. De echte waterratten kunnen een klein stukje voor de kloof in het ijskoude water springen en zwemmen. Je bent direct afgekoeld!

Dag 7: Ook vandaag staat in het teken van water. Eerst rij je naar de parkeerplaats van Slap Virje. Slap betekent overigens waterval, handig om te weten in Slovenië. Het is hooguit 10 minuten lopen en dan kom je aan bij een prachtige waterval die in een groen meertje plonst. Vanaf Slap Virje kun je verder lopen door bossen en weilanden naar één van de hoogste watervallen van Slovenië: Slap Boka. Op de terugweg vind je vlakbij Slap Virje de bron Izvir Gljuna, een rustgevend plekje waar bijna geen mensen zijn.

Dag 8: Vandaag verken je het gebied rond de accommodatie. Je kunt bijvoorbeeld een stuk lopen van de Socatrail, een wandelpad dat steeds de Soca volgt. Een andere aanrader is Sunikov vodni gaj, wat een paar kilometer achter de accommodatie ligt. Je vindt op dit lieflijke en serene plekje rust, bossen en prachtige kleine watervalletjes.

Dag 9: Deze dag heb je tijd voor een echte work-out. Je kunt bijvoorbeeld de Svinjak beklimmen. Deze berg zie je als je naar Bovec rijdt en wordt ook wel de Matterhorn van Bovec genoemd. Bereid je voor op een steile en inspannende klim, maar als beloning krijg je helemaal boven op de top een prachtig uitzicht. Tijdens de wandeling kun je ook een kleine afslag maken, waardoor je langs allerlei overblijfselen van de Eerste Wereldoorlog loopt.
Als je na je wandeling waarbij je bijna 1200 hoogtemeters overwonnen hebt nog energie over hebt, kun je 's middags nog een bezoekje brengen aan Fort Kluze en Fort Hermannsdorf.

Dag 10: Dit wordt een gewéldige dag. Rijd met je auto naar de Mangart, betaal een paar euro tol en geniet dan van waanzinnig mooie uitzichten vanaf de hoogste weg in Slovenië. Je stijgt uiteindelijk tot ruim 2000 meter hoogte. Op het eindpunt van de weg begint de prachtige wandeling naar de top van de Mangart. Je kunt kiezen voor de Italiaanse en de Sloveense wandelroute, maar de Sloveense route is via ferrata. De Mangart is de derde hoogste berg van Slovenië en je hebt het gevoel alsof je boven alle andere bergen uitloopt. Ontzettend mooi! In totaal is dit ruim 7 kilometer en je stijgt 630 hoogtemeters.

Dag 11: Vandaag vertrek je naar de volgende accommodatie en verlaat je voor een paar dagen het Triglav National Park. Je kunt vóór je weggaat nog genieten van de Soca of bijvoorbeeld van de bron van de Soca (Izvir Soce). Dit is een korte wandeling waarbij je naar de bron van de Soca klimt.

Inclusief

Apartment Šavli

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 17:00 - 21:00
 • Check-out Vanaf 06:00 - 10:30
 • Adres Magozd 5a, 5222 Kobarid, Slovenië
Lees meer Apartment Šavli
Dag 12 - 14: Šempas

Dag 11: Op de dag van aankomst heb je tijd genoeg te wandelen naar Sabotin, een wandeling waarbij je veel tegenkomt van de Eerste Wereldoorlog. Vlak onder de top vind je ook een museum en diverse informatieborden. Wanneer je 's avonds deze hike doet, ben je getuige van een prachtige zonsondergang over de wijngaarden. Neem dan wel een zaklamp mee voor de terugweg. Je bent hier gearriveerd in de regio waar je veel wijngaarden en heuvels zult tegenkomen. Een andere kant van Slovenië en zeker niet te missen!

Dag 12: Vandaag verken je de omgeving van de accommodatie. Je kunt bijvoorbeeld met de auto naar het dorpje Gonjace rijden, waar je een uitkijktoren vindt. Vanaf hier heb je werkelijk een prachtig uitzicht over alle heuvels en wijngaarden. Hier vlakbij vind je het dorpje Smartno, een authentiek middeleeuws vestingdorpje. Een parel in deze wijnstreek! Nog een stukje verder kom je in Dobrovo, waar je een mooi oud kasteel tegenkomt. Bij dit kasteel kun je verder kiezen uit vele wandelroutes die je door de wijnstreek heenleiden.

Dag 13: Dit zal een drukke, maar erg afwisselende dag worden. Begin 's morgens met een stevige hike naar de top van Nanos, waarvandaan je panoramische uitzichten zult hebben op de Vipapavallei. Daarna is het niet zo ver rijden naar de grotten van Skocjan, een absolute topper van Slovenië. Een ondergrondse rivier heeft hier een indrukwekkende canyon uitgesleten, waardoor je in immense ondergrondse zalen zult lopen. Ondertussen geniet je van schitterende druipsteenformaties. Op de terugweg naar de accommodatie kun je het kasteel van Predjama ook bezoeken. Dat kasteel is gebouwd tegen een rotswand aan, waardoor het lijkt of het kasteel aan de rotsen hangt. Zeker de moeite waard om even langs te gaan. Je kunt deze dag afsluiten met een heerlijk etentje in het dorp Vipava.

Dag 14: Het is alweer tijd om de volgende plek te gaan verkennen. Stop onderweg zeker even bij het dorpje Kanal voor mooie foto's of een lunch.

Inclusief

Rooms Leban

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 14:00 - 00:00
 • Check-out Tot 11:00
 • Adres Vogrsko 115, 5261 Šempas, Slovenië
Lees meer Rooms Leban
Dag 15 - 19: Tolmin

Dag 14: Als je aangekomen bent op de accommodatie in Tolmin is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Most na Soci. Je kijkt hier prachtig uit op het blauwe water van de Soca.

Dag 15: Dit wordt een druk dagje, want je kunt hier handig verschillende activiteiten combineren. Eerst rijd je Slap Kozjak, een schitterende waterval in een grot. Tip: begin vroeg, anders heb je op je foto's alleen maar andere mensen staan. Tijdens de hike naar de waterval kom je langs het gedeelte van de Soca waar het water ontzéttend blauw is. Waarschijnlijk zie je hier ook kajakkers, wat mooie plaatjes oplevert. Na Slap Kozjak zet je koers richting de berg Kolovrat. Stop onderweg ook even bij de Napoleonbrug voor een mooi uitzicht op de Soca. De berg Kolovrat is eigenlijk een openluchtmuseum, want je vindt hier allerlei loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. De wandeling naar de top is heel kort en zeer goed te doen. Vanaf de top heb je uitzichten op Italië en de Socavallei. Op de terugweg naar de accommodatie kom je weer langs Most na Soci. Als je nog energie en zin over hebt, begint vanaf hier een wandeling naar Senica. Deze wandeling is niet goed aangegeven, dus het is handig om even een foto van het infobord te maken dat midden op het kruispunt van Most na Soci staat. Vanaf de berg Senica heb je uitzicht op Tolmin, de omringende bergen en de rivier de Soca. Prachtig!

Dag 16: Ook vandaag combineren we verschillende activiteiten. Je begint met de Tolminkloof, want 's morgens vroeg valt de drukte daar nog wel mee. De Tolminkloof is een grillige kloof met mooi aangelegde wandelpaden erdoorheen. Het wordt gezien als één van de mooiste plekken van Slovenië! Hier moet je dus zeker geweest zijn. Daarna rijd je door naar het herdenkingskerkje Javorca, wat hoog in de bergen ligt. Javorca is één van de mooiste herdenkingsmonumenten van de Eerste Wereldoorlog en zéker een bezoek waard. Hier komen niet veel mensen, dus je kunt ook nog eens genieten van de stilte en de rust. Vlakbij Javorca kun je in alle rust wandelen over de alpenweide Planina Polog.

Dag 17: Dit is weer een dag voor een echte bergwandeling. Bereid je voor op een pittige klim, want je stijgt ruim 1100 hoogtemeters. Maar daarvoor in de plaats krijg je wáánzinnig mooie uitzichten en een fantastische hike. Rijd eerst met de auto naar Tolminske Ravne. Vanaf daar wandel je eerst naar Koca na Planini Razor om daarna verder te hiken naar Mount Vogel. Mount Vogel biedt je geweldige uitzichten, onder andere op de berg Triglav. Ook kun je het meer van Bohinj zien liggen als je terug wandelt. Het is een aanrader om via Globoko saddle terug te keren naar de berghut Razor. Dit is echt een schitterende tocht en je geluksgevoel bereikt grote hoogtes :-).

Dag 18: Vóór je vertrekt naar de volgende accommodatie heb je nog even de tijd om het kasteel van Tolmin (Grad Tolmin) te bezoeken. Dit is een ruïne bovenop een heuvel. Het duurt een klein halfuur om hem te beklimmen, maar het is wel erg leuk om toch gedaan te hebben.

Inclusief

Apartments Bobi

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 14:00
 • Check-out Tot 10:00
 • Adres Čiginj 62a, 5216 Tolmin, Slovenië
Lees meer Apartments Bobi
Dag 20 - 24: Lesce-Bled

Dag 18: Je arriveert op in Lesce-Bled, dit ligt vlakbij een rivier, maar beschikt ook over een mooi meer met een heerlijke temperatuur. Genoeg keuze om te zwemmen dus!

Dag 19: Vandaag ben je in de buurt van het meer van Bohinj. Dit meer ligt ingeklemd tussen de bergen en is het grootste permanente meer in Slovenië. Je kunt hier diverse wateractiviteiten ondernemen of gewoon genieten van de mooie natuur. 's Morgens vroeg is het hier nog heerlijk rustig en kun je dus in rust genieten van al het natuurschoon. Een andere optie is om naar het uitkijkpunt Pec te lopen. Vanaf Stara Fuzina is dat slechts een kwartier lopen. Je hebt dan uitzicht op het meer van Bohinj. Ook het uitzichtpunt Vodnikov is de moeite waard, hoewel dat iets verder weg is. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 20 minuten lopen. Je ziet vanaf hier het meer wat meer in de verte liggen, maar je krijgt er wel een zéér rustig plekje voor terug. Bezoek deze dag ook zeker de Mostnica kloof. Je vindt hier mooie rotsformaties, zoals een rots in de vorm van een olifant, maar ook oude bruggen en heel helder water. Je kunt na de kloof verder lopen tot de waterval Slap Mostnice, waarbij je mooie bergweiden passeert.

Dag 20: Ook vandaag rijd je eerst naar het meer van Bohinj. Aan de westkant van het meer vind je een drukbezochte, maar mooie waterval in de vorm van een A. Ga je hier 's morgens vroeg heen, dan ben je bijna de enige.
Terug op de parkeerplaats loop je de andere kant op en volg je het bordje Crno jezero. Het gaat hier steil omhoog, maar je hebt ook erg mooie uitzichten. Loop na dit eerste meer écht door naar de berghut Koca pri Triglavskih en het meer Dvojno jezero, want dit is bijna het állermooiste plekje van Slovenië tot nu toe. Nadat je heel lang door het bos hebt gelopen, opent zich het beeld voor je en zie je prachtige bergen en twee meren omgeven door heel veel bloemen. Schitterend! Hier kun je heerlijk in het gras liggen en uitrusten en genieten van dit machtig mooie uitzicht. Je klimt bijna 1100 meter, maar het is elke stap dubbel en dwars waard!

Dag 21: Vandaag verken je (de omgeving van) het meer van Bled, een ander pareltje van Slovenië. Midden in het meer ligt een klein eilandje met daarop een kerkje. Het is het drukstbezochte plekje van Slovenië, maar dat is heel begrijpelijk. Je kunt Slovenië ook echt niet verlaten zonder dit gezien te hebben. Voor een mooi uitzicht op het meer wandel je naar de uitkijkpunten Ojstrica en Mala Osojnica. Deze rondwandeling begint naast Camping Bled. Het is ook leuk om het kasteel van Bled te bezoeken, wat aan de andere kant van het meer ligt. Het is mogelijk om zelf naar het kerkje te roeien op het eiland of om je te laten varen.

Dag 22: Je hebt lekker de tijd om naar Ljubljana te gaan, de hoofdstad van Slovenië. Geniet van de bijzondere architectuur, de gekleurde huizen en het mooie kasteel. Dineer aan de oevers van de Ljubljanica en geniet met volle teugen! Op de terugweg raad ik je aan om langs het kerkje van Jamnik te rijden om daar de zonsondergang mee te maken. Dit is één van de meest fotogenieke kerkjes van Slovenië en het zal je zeker niet teleurstellen!

Dag 23: Deze dag staat in het teken van kloven en een oud stadje. Begin vroeg met de Vintgarkloof. Dit is één de grootste bezienswaardigheden van Slovenië en als je niet in een treintje wilt lopen, zou ik zo vroeg mogelijk starten. Het is namelijk wel de moeite waard om over de goed aangelegde wandelpaden door de kloof te lopen. Loop aan het eind van de kloof wel naar de voet van de waterval, want die wil je niet missen! Je kunt dezelfde weg teruggaan, maar je kunt ook door het bos teruglopen. Deze route is absoluut een aanrader en wij hebben er ook van genoten. Je loopt dan eerst naar het kerkje Sv. Katarina en vanaf daar terug naar Bled. Je komt dan vanzelf weer op de parkeerplaats terecht. Onderweg heb je uitzichten op bergen en valleien. Heel mooi! Daarna stap je in de auto om verder te rijden naar de veel minder drukbezochte Pokljukakloof. Dit is een kloof zonder water, maar met machtige rotsen waar je tussendoor en overheen loopt. Een uniek stukje grillige natuur. Op de terugweg naar de accommodatie raad ik je aan om eerst naar Radovljica te gaan, één van de mooiste dorpen van Slovenië met een prachtig oud centrum!

Dag 24: Je verblijf in Bled zit erop. Vandaag laten we (de omgeving van) National Park Triglav achter ons en zetten koers naar de Kamnik-Savinja Alpen. Je laat letterlijk de drukte achter je en je komt in een waanzinnig mooie en rustige omgeving terecht.

Inclusief

Garni Hotel Jadran

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 14:00 - 00:00
 • Check-out Vanaf 07:00 - 11:00
 • Adres Cesta Svobode 23, 4260 Bled, Slovenië
Lees meer Garni Hotel Jadran
Dag 25 - 28: Luče

De laatste dagen in Slovenië zijn helaas aangebroken. Gelukkig zie je nog één fantastische regio: de Kamnische-Savinja Alpen.

Dag 25: In de omgeving bij de accommodatie vind je drie bekende valleien. Vandaag verken je de eerste vallei: Robanov Valley. Een aanrader is om de Robanov Kot trail te hiken, waarbij je naar het einde van de vallei loopt. Vooral bij de berghut op het eind is de omgeving érg mooi. Een andere aanrader is om daarna naar Knez farm te rijden. Dat is het beginpunt voor de hike naar Mount Strelovec. Het biedt je geweldige uitzichten op Robanov Kot, de Logar Valley en omringende bergtoppen.

Dag 26: Huur vandaag een fiets en fiets naar de Logar Valley / Logarsko Dolina. Dit is niet te steil en heerlijk om te fietsen. Je gaat dan ook in een veel rustiger tempo door de Logar Valley, waardoor je meer tijd hebt om alles in je op te nemen. Het is hier namelijk waanzinnig mooi! Als je niet wilt fietsen, kun je ook de hike volgen met de naam 'Pot po Logarski'. Aan het eind van de vallei kun je naar de waterval Slap Rinka lopen, één van de hoogste watervallen van Slovenië met een vrije val. Doe dit zeker, want het is maar even lopen.

Dag 27: Deze dag bezoek je één van de mooiste alpenweides van Slovenië met een gemiddelde hoogte van 1500 meter. Je vindt hier heel veel (nagebouwde) herdershutten én onwijs veel fotogenieke koeien. Het is vrij toeristisch, maar ik zou het zeker bezoeken. De sfeer is namelijk heel fijn en ook de wandeling ernaartoe is best rustig. Als je vanaf de parkeerplaats eerst naar Mala Planina en vervolgens naar Gojska Planina en Stovniske Bajte wandelt, kom je helemaal weinig mensen tegen tot je bij Velika Planina bent. Geniet van deze tocht en doe bijvoorbeeld een lekker dutje op de bergweide.

Dag 28: Dan is alweer de allerlaatste dag aangebroken van je reis door Slovenië! Je sluit af met een fijne bergwandeling naar Mount Raduha vanaf berghut Koca na Loki. Het is een intensieve klim, maar dan heb je bovenop wel een prachtig uitzicht over de Kamnische-Savinja Alpen. In de zomer loop je een groot gedeelte van de wandeling langs mooie paarse bloemen. Een echte aanrader! Vergeet niet nog even voor de laatste keer een duik te nemen in het Sloveense water.

Hopelijk geniet je net zo van deze reis als wij!

Inclusief

Guesthouse S

Of vergelijkbaar

Gratis Wifi
Inclusief ontbijt
Gratis parkeren
Airco
Restaurant
Hotelbar
24-uursreceptie
Bagageopslag
 • Check-in Vanaf 14:00 - 20:00
 • Check-out Vanaf 07:00 - 10:00
 • Adres Luče 87, 3334 Luče, Slovenië
Lees meer Guesthouse S
Kaart

Extra informatie

De voordelen van Triptold
 • Gedeeld door ervaren reizigers, Annemieke is er geweest!
 • Elke rondreis is een grote review van reizigers zoals jijzelf.
 • Boek eenvoudig jouw rondreis voor een scherpe prijs. Zonder gedoe.
Optioneel bij te boeken

Betaling

Zodra je vrijblijvend jouw wensen en gegevens hebt ingevuld gaan wij op zoek naar de beste prijs voor jouw onvergetelijke rondreis. Je ontvangt binnen 48 uur van ons een offerte op maat. Voldoet de prijs aan je verwachtingen dan kan je eenvoudig de betaling voldoen met een betaalmethode naar wens.

Huurauto

Geniet van de vrijheid van je eigen huurauto. Wij kiezen het juiste formaat auto voor je uit en zorgen dat het ophaalmoment mooi aansluit op je vlucht.

Ongelimiteerd aantal kilometers Afkoop eigen risico

 • De minimumleeftijd van de hoofdbestuurder is 21.
 • De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met voldoende krediet voor de aanbetaling van maximaal €2500,-. De hoogte van de aanbetaling kan variëren en is afhankelijk van het type auto.
 • Als je een jonge bestuurder bent tussen de 21 en 25 zijn er mogelijk kosten van toepassing van minstens €20,- per dag met een maximum van €200,- per huurperiode. Het bedrag dient ter plekke betaald te worden.
 • Na het boeken ontvang je samen met je reisdocumenten meer gedetailleerde voorwaarden voor je huurauto.

  Aanvullend

  Voorwaarden

  De Algemene Voorwaarden van Triptold zijn van toepassing op deze rondreis.

  Exclusief

  Alle rondreizen zijn inclusief de benoemde onderdelen onder het kopje 'Inclusief' bovenaan deze pagina. Onderdelen die hier niet worden benoemd zijn niet inbegrepen bij de getoonde prijs.

  Eenpersoonstoeslag

  Indien je alleen reist betaal je een toeslag, dit verschilt per rondreis en is o.a. afhankelijk van de reisperiode en reisduur.

  Vergelijkbare Accommodatie

  Verblijf je in een vergelijkbare accommodatie, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten.

  Prijsaanvraag

  Bij het aanvragen van de prijs dien je de gewenste vertrekdatum in te vullen evenals een klein aantal persoonlijke gegevens. Op alle informatie die je verstrekt is ons privacybeleid van toepassing. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reisvoorstel op maat.

  Paspoort

  Je paspoort dient bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

  Gemaakt door Annemieke  

  Instagram.com/avkb_fotografie/

  Hi!
  Ik ben Annemieke, 27 jaar oud en sinds een paar jaar dól op reizen. Dit jaar hebben we een vouwwagen gekocht en gaan we dus steeds meer op pad. Geweldig! Tijdens onze reizen hiken mijn man en ik eigenlijk iedere dag, het liefst in de bergen. We houden van hikes waar we bijna geen andere mensen tegenkomen, maar af en toe doen we ook 'toeristische hikes'. Onze vakanties zijn dan ook helemaal ingesteld op het wandelen. Voor ons de tofste manier om een land te ontdekken!

  Verder ben ik werkzaam in het onderwijs en hou ik ontzettend van fotograferen.

  Monster, Nederland

     

  €1.274,00

  per persoon vanaf · gebaseerd op 2 personen